Arve appartement in Andermatt

Centraal gelegen aan het Piazza Gottardo staan de Arve appartementen in Andermatt Reuss. Het centraal gelegen plein is de plek waar bezoekers en lokale bewoners samenkomen. Geniet hier van een heerlijke lunch of diner bij één van de bars of restaurants. Ook biedt het Piazza Gottardo ruimte aan leuke marktjes, terrasjes, een ijsbaan en evenementen.

Contact met FIRST.

Investeren in een Arve appartement in Andermatt? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Als specialist in Zwitsers vastgoed adviseren wij graag over de fiscale voordelen voor een optimaal rendement. Tevens ondersteunt FIRST. samen met partners in Zwitserland op financieel, juridisch en notarieel gebied.

Arve in Andermatt

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Arve Appartementen in Andermatt van FIRST.

Door de unieke vorm van de Arve appartementen in Andermatt worden spannende binnen- en buitenruimtes gecreëerd. De gevelmaterialen zijn geïnspireerd door traditionele Zwitserse chalets, waarbij enkel gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het interieur van de Arve appartementen voorziet in de behoefte van de tijdloze Alpine levensstijl.

Woonoppervlaktes vanaf 75 vierkante meter en keuze uit woningen met 2,5 of 4,5 kamers. De Arve appartementen beschikken over een open haard en toegang tot een overdekte parkeerplaats. Daarbij profiteert u als eigenaar van speciale voorwaarden en korting bij lokale sport- en vrijetijdsactiviteiten.

Arve appartementen in Andermatt

Activiteiten in Andermatt

Als eigenaar van een woning in Andermatt heeft u toegang tot Openbare voorzieningen, zoals het zwembad van het Radisson Blu Hotel Reussen of de concertzaal in Andermatt. Daarnaast biedt de regio ruimte aan sport- en vrijetijdsactiviteiten. Zo zijn in de zomerperiode golf, fietsen, wandelen en rotsklimmen populaire activiteiten. In de winterperiode verandert Andermatt in een wintersportparadijs en kunt u hier genieten van langlaufen, skiën, freeriden, sleeën en nog veel meer winteractiviteiten.

Vastgoed Andermatt

Bijzonderheden: Arve appartementen

Op de Arve appartementen in Andermatt is een ontheffing van de Lex Koller regeling van toepassing. Hierdoor mogen alle internationale investeerders zonder vergunning of beperking een huis in Andermatt Reus kopen.

Daarbij vallen de vakantiewoningen niet onder de wetgeving van een tweede huis, doordat het initiatief pas is ingediend nadat het masterplan werd goedgekeurd. Dit maakt de aankoop van een Arve appartement een unieke kans en een gunstige investering. Interesse? Neem direct contact met ons op!

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een Arve appartement in Andermatt overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt bij de aankoop van een woning in Andermatt.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van de Arve appartementen op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Arve Appartementen, Andermatt

Wat zijn de hypotheek opties voor de Arve appartements in Andermatt?

Er zijn verschillende financieringsopties voor de woningen in Andermatt. Zo verstrekt de bank doorgaans 60% van de aankoopprijs.

Waarom een huis kopen in Andermatt?

Zwitserland is de veilige haven van Europa en kent een uitzonderlijk sterke valuta en economie. Daarbij profiteer je van een zeer hoge levenskwaliteit en is Andermatt een gewilde vakantiebestemming.

Wat zijn de verhuur mogelijkheden?

Bij FIRST. zijn appartementen en huizen met verhuur mogelijkheden beschikbaar.