Arve appartement in Andermatt

Centraal gelegen aan het Piazza Gottardo staan de Arve appartementen in Andermatt Reuss. Het centraal gelegen plein is de plek waar bezoekers en lokale bewoners samenkomen. Geniet hier van een heerlijke lunch of diner bij één van de bars of restaurants. Ook biedt het Piazza Gottardo ruimte aan leuke marktjes, terrasjes, een ijsbaan en evenementen.

Contact met FIRST.

Investeren in een Arve appartement in Andermatt? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Als specialist in Zwitsers vastgoed adviseren wij graag over de fiscale voordelen voor een optimaal rendement. Tevens ondersteunt FIRST. samen met partners in Zwitserland op financieel, juridisch en notarieel gebied.

Arve in Andermatt

Arve Appartementen in Andermatt van FIRST.

Door de unieke vorm van de Arve appartementen in Andermatt worden spannende binnen- en buitenruimtes gecreëerd. De gevelmaterialen zijn geïnspireerd door traditionele Zwitserse chalets, waarbij enkel gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het interieur van de Arve appartementen voorziet in de behoefte van de tijdloze Alpine levensstijl.

Woonoppervlaktes vanaf 75 vierkante meter en keuze uit woningen met 2,5 of 4,5 kamers. De Arve appartementen beschikken over een open haard en toegang tot een overdekte parkeerplaats. Daarbij profiteert u als eigenaar van speciale voorwaarden en korting bij lokale sport- en vrijetijdsactiviteiten.

Arve appartementen in Andermatt

Activiteiten in Andermatt

Als eigenaar van een woning in Andermatt heeft u toegang tot Openbare voorzieningen, zoals het zwembad van het Radisson Blu Hotel Reussen of de concertzaal in Andermatt. Daarnaast biedt de regio ruimte aan sport- en vrijetijdsactiviteiten. Zo zijn in de zomerperiode golf, fietsen, wandelen en rotsklimmen populaire activiteiten. In de winterperiode verandert Andermatt in een wintersportparadijs en kunt u hier genieten van langlaufen, skiën, freeriden, sleeën en nog veel meer winteractiviteiten.

Vastgoed Andermatt

Bijzonderheden: Arve appartementen

Op de Arve appartementen in Andermatt is een ontheffing van de Lex Koller regeling van toepassing. Hierdoor mogen alle internationale investeerders zonder vergunning of beperking een huis in Andermatt Reus kopen.

Daarbij vallen de vakantiewoningen niet onder de wetgeving van een tweede huis, doordat het initiatief pas is ingediend nadat het masterplan werd goedgekeurd. Dit maakt de aankoop van een Arve appartement een unieke kans en een gunstige investering. Interesse? Neem direct contact met ons op!


Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

FAQ: Vastgoed in Andermatt

Als niet Zwitser een woning in Andermatt kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Andermatt te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Andermatt?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Andermatt, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Andermatt verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Andermatt te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.