The Chedi in Andermatt

In het hart van Zwitserland tref je één van de meest exclusieve woningen; The Chedi Penthouse Gems. U krijgt hier de mogelijkheid om uw droomhuis te creeëren in de Zwitserse Alpen op 1444 meter hoogte. The Chedi in Andermatt combineert exclusieve privéwoningen met de faciliteiten van meest stijlvolle en luxueuze hotels in Zwitserland.

Contact met FIRST.

Bij alles is gedacht aan het ultieme level van kwaliteit, comfort en design. Zo beschik je over onberispelijke service, een uitstekende keuken en hypermoderne wellness- en fitness faciliteiten. De Chedi-ervaring staat over de hele wereld bekend als het hoogste kwaliteitsniveau.

The Chedi Andermatt

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

The Chedi Penthouses in Andermatt

Investeren in één van de meest luxe hotels ter wereld? Als solide investering bieden wij een appartement in Andermatt. Hierbij krijgt u de keuze uit 5 verschillende designs en beschikt u over een woning in één van de meest veelzijdige gebieden van Zwitserland.

Wanneer u kiest voor een woning in The Chedi te Andermatt krijgt u deze keuze uit vijf architecturale concepten. Uiteraard zijn eigen ideeën en wensen samen met uw architect bespreekbaar om zo uw eigen Chedi Gem te realiseren. Hierbij blijft de hoogste kwaliteit tot in het kleinste detail prioriteit hebben.

Chedi appartementen Andermatt

Verhuur mogelijkheden

De regio is in alle jaargetijde uiterst populair onder wandelaars, wintersporters, natuurliefhebbers en golfers. Andermatt beschikt namelijk niet alleen over het grootste skigebied van Zwitserland, maar tevens over een (wereldberoemde) golfbaan; Andermatt Swiss Alps Golf Course.

Het is toegestaan om uw woning te verhuren, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Wel verhoogt u hiermee het rendement van uw investering. FIRST. informeert en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Vastgoed The Chedi

Zakelijk investeren in The Chedi Andermatt

Het is tevens mogelijk om zakelijk te investeren in The Chedi Andermatt. Te gebruiken voor congressen, personeel, zakelijke activiteiten en bovenal als investering. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem hiervoor direct contact met ons op of vraag een informatiegesprek aan.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een appartement in The Chedi te Andermatt overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt bij de aankoop van vastgoed in Andermatt.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van The Chedi op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: The Chedi in Andermatt

Wat zijn de hypotheek opties voor The Chedi in Andermatt?

Er zijn verschillende financieringsopties voor de woningen in Andermatt. Zo verstrekt de bank doorgaans 60% van de aankoopprijs.

Waarom een huis kopen in Andermatt?

Zwitserland is de veilige haven van Europa en kent een uitzonderlijk sterke valuta en economie. Daarbij profiteer je van een zeer hoge levenskwaliteit en is Andermatt een gewilde vakantiebestemming.

Wat zijn de verhuur mogelijkheden?

Bij FIRST. zijn appartementen en huizen met verhuur mogelijkheden beschikbaar.