The Chedi in Andermatt

In het hart van Zwitserland tref je één van de meest exclusieve woningen; The Chedi Penthouse Gems. U krijgt hier de mogelijkheid om uw droomhuis te creeëren in de Zwitserse Alpen op 1444 meter hoogte. The Chedi in Andermatt combineert exclusieve privéwoningen met de faciliteiten van meest stijlvolle en luxueuze hotels in Zwitserland.

Contact met FIRST.

Bij alles is gedacht aan het ultieme level van kwaliteit, comfort en design. Zo beschik je over onberispelijke service, een uitstekende keuken en hypermoderne wellness- en fitness faciliteiten. De Chedi-ervaring staat over de hele wereld bekend als het hoogste kwaliteitsniveau.

The Chedi Andermatt

The Chedi Penthouses in Andermatt

Investeren in één van de meest luxe hotels ter wereld? Als solide investering bieden wij een appartement in Andermatt. Hierbij krijgt u de keuze uit 5 verschillende designs en beschikt u over een woning in één van de meest veelzijdige gebieden van Zwitserland.

Wanneer u kiest voor een woning in The Chedi te Andermatt krijgt u deze keuze uit vijf architecturale concepten. Uiteraard zijn eigen ideeën en wensen samen met uw architect bespreekbaar om zo uw eigen Chedi Gem te realiseren. Hierbij blijft de hoogste kwaliteit tot in het kleinste detail prioriteit hebben.

Chedi appartementen Andermatt

Verhuur mogelijkheden

De regio is in alle jaargetijde uiterst populair onder wandelaars, wintersporters, natuurliefhebbers en golfers. Andermatt beschikt namelijk niet alleen over het grootste skigebied van Zwitserland, maar tevens over een (wereldberoemde) golfbaan; Andermatt Swiss Alps Golf Course.

Het is toegestaan om uw woning te verhuren, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Wel verhoogt u hiermee het rendement van uw investering. FIRST. informeert en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Vastgoed The Chedi

Zakelijk investeren in The Chedi Andermatt

Het is tevens mogelijk om zakelijk te investeren in The Chedi Andermatt. Te gebruiken voor congressen, personeel, zakelijke activiteiten en bovenal als investering. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem hiervoor direct contact met ons op of vraag een informatiegesprek aan.


Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

FAQ: Vastgoed in Andermatt

Als niet Zwitser een woning in Andermatt kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Andermatt te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Andermatt?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Andermatt, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Andermatt verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Andermatt te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.