Vastgoed in de Jura

Veilig investeren? FIRST. is gespecialiseerd bij de aan- en verkoop van luxe woningen in Zwitserland. Zowel zakelijk als privé zijn er mogelijkheden vanaf CHF 182.000, waarbij u woningen kunt gebruiken als vakantiewoningen, tijdelijke of vaste verblijfplaats. Zwitserland is zeer gewild onder investeerders. Niet alleen de hoge levenskwaliteit en de prachtige omgeving maken het land gewild. Ook de politieke stabiliteit en valuta zorgen al jaren voor een vast rendement. Investeren in één van de meest solide huizenmarkten ter wereld? Ontdek vastgoed in de Jura of andere delen van Zwitserland. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Contact met FIRST.

De Jura is het Franstalige gedeelte in het noordwesten van Zwitserland. Het kanton heeft zich sinds 1979 afgescheiden van kanton Bern na hevige druk van het Franstalige deel. Hiermee is Jura het jongste kanton van Zwitserland, maar zeker niet de minste. Met bergtoppen tot 1700 meter, uitgestrekte bossen, grotten en kloven kan je hier eindeloos genieten. Investeer in onroerend goed in Jura. Er zijn diverse luxe appartementen en woningen verkrijgbaar.

Vastgoed Jura

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Onroerend goed in de Jura met FIRST.

Als natuurliefhebber kunt u in de Jura grenzeloos genieten. De verfrissende geur van dennenbossen, sprankelende meren en rivieren, watervallen en kalksteengrotten vindt u hier in overvloed.

Vastgoed in de Jura vindt u in zowel de stedelijke als natuurgebieden. Interessant is natuurlijk onroerend goed in de grote steden. Denk aan Genève, Laussanne en dorpen rondom het meer van Genève of nabij het  Regionale Natuurpark van de Hoge-Jura. Genève is met ruim 200.000 duizend inwoners na Zürich de grootste stad van Zwitserland en een begrip in de zakelijke wereld. Er is (internationaal) altijd vraag naar onroerend goed in de Jura. De aankoop van een woning in deze regio is daarom een veilige investering.

Huis kopen de Jura

Waarom FIRST?

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een tweede huis in de Jura overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt voor de aankoop van vastgoed in de Jura.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van vastgoed in de Jura op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Investeren met FIRST.

Als specialist op het gebied van vastgoed in de Jura zijn wij bekend met alle juridische en fiscale kansen en valkuilen. Met een vestiging in Nederland en Zwitserland begeleiden wij u in het hele traject.

Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Bereik ons via het contactformulier of neem direct contact op:

Lees ook:

FAQ: Vastgoed in de Jura

Is een hypotheek voor een huis in de Jura mogelijk?

Ja, er zijn verschillende financieringsopties voor de aankoop van vastgoed in de Jura. Zo verstrekt de bank doorgaans een hypotheek voor 60% van de aankoopprijs.

Waarom investeren in de Jura, Zwitserland?

Zwitserland is de veilige haven van Europa en kent een uitzonderlijk sterke valuta en economie. Daarbij profiteer je van een zeer hoge levenskwaliteit en is onroerend goed in de Jura erg gewild.

Wat zijn de verhuur mogelijkheden?

Bij FIRST. zijn appartementen en huizen met verhuur mogelijkheden beschikbaar. In sommige gevallen zelfs in combinatie met hotelconcept.