Vastgoed in Meiringen

Opzoek naar een tweede huis in Meiringen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en tonen desgewenst woningen uit ons aanbod op locatie. FIRST. begeleidt reeds meer dan 15 jaar bij de aan- en verkoop van Zwitsers onroerend goed. Daarnaast adviseren wij op financieel gebied voor een optimaal rendement uit uw investering. Bij aankoop van een woning in Zwitserland investeert u in één van de meest solide huizenmarkten ter wereld. Benieuwd? Neem dan direct contact op.

Contact met FIRST.

Als specialist kennen wij de (lokale) regelgeving en fiscale voordelen als geen ander. Daarnaast werken wij met vaste partners om u te begeleiden in het hele traject. Zo bemiddelen wij op notarieel, juridisch en fiscaal gebied voor een soepel verloop van het proces. Als expert heeft o.a. FIRST. samengewerkt met de Zwitserse overheid om de regelgeving voor het kopen van een “tweede woning“ voor niet-Zwitsers te wijzigen. Opzoek naar vastgoed in Meiringen? Dan zijn wij de aangewezen partij.

Vastgoed Meiringen

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed in Regio Meiringen

Het dorp Meiringen ligt op 600 meter hoogte wat relatief laag is, maar heeft het goede verbindingen met hoger gelegen ski- en wandelgebieden in de regio. Het zorgt tevens voor mooie uitzichten op imposante bergwanden van bijvoorbeeld de Hasliberg, de Brünigpas of de Reuti. Daarnaast kan je heerlijk ontspannen in de nabijgelegen bergmeren. Zo tref je in de buurt van Meiringen rustgevende wateren als de Brienzersee en de Lungernersee.

Vakantieoord in zomer en winter

Gelegen in één van de mooiste gebieden van Zwitserland is Meiringen al jaren een populair vakantieoord. Wandelingen met kronkelende riviertjes, reusachtige bergen en schitterende vergezichten maken een bezoek aan dit gebied onvergetelijk. In de winterperiode kunt u terecht bij drie nabijgelegen skigebieden.

Bereikbaarheid Meiringen

De bereikbaarheid van Meiringen is uitstekend. Zo vertrekken er elk uur directe treinen vanuit Luzern en ligt luchthaven Bern, Zürich en Basel op minimale reisafstand van het dorp. Ook met de auto is het dorp goed bereikbaar en ligt het op slechts 7 kilometer vanaf de snelweg.

Huis kopen Meiringen

Vastgoed in Meiringen en FIRST.

Opzoek naar vastgoed in Meiringen? De omgeving van Interlaken en Grindelwald in Bern Oberland is wereldberoemd en een uitstekende investering. Er zijn op dit moment twee type woningen per direct beschikbaar, maar uiteraard zijn er meer mogelijkheden.

Wilt u voor de aankoop van een huis in Meiringen een hypotheek afsluiten? Voor onroerend goed in Meiringen worden deze verstrekt door Zwitserse banken en in sommige gevallen door pensioenfondsen of overheidsinstanties. Voor de hypotheek kijkt de hypotheekverstrekker naar de financiële situatie en eventuele verplichtingen in eigen land. Denk aan hypotheek, huur, leningen of alimentatie. Daarnaast kijken verstrekkers naar het inkomen, het pensioen en beleggingsopbrengsten. In de regel ontvangt u 60% van de vraagprijs als hypotheek, wanneer u 40% eigen vermogen inbrengt.

Onroerend goed Meiringen

Projectontwikkeling in Meiringen

Naast aankoopbemiddeling zijn wij leidend partner bij projectontwikkeling in Zwitserland. Zo zetten wij onze expertise in bij de bouw van luxe resorts, hotels en onroerend goed in Meiringen en andere delen van Zwitserland. Onze persoonlijke benadering, unieke werkwijze en expertise van Zwitserland dragen bij aan het succes van uw project. Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een vakantiehuis of vastgoed in Meiringen overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt bij de aankoop van een (tweede) huis in Meiringen.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van vastgoed in Meiringen op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Vastgoed Meiringen

Wat zijn de hypotheek opties voor in Meiringen?

Er zijn verschillende financieringsopties voor de woningen in Meiringen. Zo verstrekt de bank doorgaans 60% van de aankoopprijs.

Waarom investeren in een tweede huis in Meiringen?

Zwitserland is de veilige haven van Europa en kent een uitzonderlijk sterke valuta en economie. Daarbij profiteer je van een zeer hoge levenskwaliteit en is Meiringen een gewilde vakantiebestemming.

Wat zijn de verhuur mogelijkheden?

Bij FIRST. zijn appartementen en huizen met verhuur mogelijkheden beschikbaar.