Vastgoed in Schwyz

In het midden van Zwitserland vindt u kanton Schwyz. Gelegen tussen de Zugersee, het Vierwoudstedenmeer en het Meer van Zürich is het een levendig en bruisend kanton. Vastgoed in Schwyz is dan ook zeer gewild onder investeerders van over de hele wereld. Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden, beschikbare woningen of aanstaande projecten? Neem direct contact met ons op.

Contact met FIRST.

FIRST. begeleidt ruim 15 jaar investeerders bij de aan- en verkoop van onroerend goed in Schwyz en andere delen van Zwitserland. Als specialist kennen wij de parels op de markt en zijn bekend met de (lokale) regelgevingen. Daarbij adviseren wij graag op financieel vlak voor een optimaal rendement. Zo is de hypotheekrente van een tweede huis in Nederland niet aftrekbaar, maar is dit te salderen met het bezit binnen de fiscale kaders. Ook verhuur behoort tot de mogelijkheden om het rendement van uw investering te vergroten, maar bent u dit als eigenaar uiteraard niet verplicht.

Vastgoed Schwyz

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed in Schwyz van FIRST.

Op dit moment beschikt FIRST. niet over direct beschikbaar onroerend goed in Schwyz, maar zijn er wel opties in omringende regionen. Denk aan woningen in Bern, Luzern, Zürich, Uri en Graubunden. Kijk daarom gerust even naar ons aanbod in Zwitserland.


Bekijk het volledige: woningaanbod in Zwitserland


Investeren in Zwitserland

De politieke stabiliteit, sterke valuta en zeer hoge levenskwaliteit maken vastgoed in Zwitserland een veilige investering. De Zwitserse huizenmarkt behoort tot één van de meest solide markten ter wereld. Als Nederlander is het mogelijk om een tweede huis of appartement in Schwyz te kopen, maar wat zijn eigenlijk de beperkingen en waar moet je op letten? Als specialist informeren wij u graag.

Hypotheek in Zwitserland

Wanneer je als Nederlander een huis wilt kopen is de stelregel dat u 40% van de totale koopsom uit eigen middelen financiert. Voor de overige 60% verkrijgt u middels een hypotheek bij een Zwitserse bank tegen de (huidige) rente van 1%. Gunstig is dat de rente volledig aftrekbaar is van bijvoorbeeld huurinkomsten. Zo verlaagt u het vermogen en daarmee de vermogensbelasting.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een vakantiehuis of vastgoed in regio Schwyz overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt voor de aankoop van een tweede huis in Schwyz.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van beschikbaar vastgoed in Schwyz op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Vastgoed in Schwyz

Zijn er financieringsmogelijkheden voor vastgoed in Schwyz?

Ja, er zijn verschillende financieringsopties voor de aankoop van onroerend goed in Schwyz. Zo verstrekt de bank doorgaans een hypotheek voor 60% van de aankoopprijs.

Waarom investeren in Schwyz, Zwitserland?

Zwitserland is de veilige haven van Europa en kent een uitzonderlijk sterke valuta en economie. Daarbij profiteer je van een zeer hoge levenskwaliteit en is vastgoed in Schwyz erg gewild.

Wat zijn de verhuur mogelijkheden?

Bij FIRST. zijn appartementen en huizen met verhuur mogelijkheden beschikbaar. In sommige gevallen zelfs in combinatie met hotelconcept.