Vastgoed in Uri

Bent u opzoek naar een luxe woning in Zwitserland? Dan hebben wij vastgoed in Uri beschikbaar geschikt voor zowel comfortabele tweede woning als verhuur. Kanton Uri ligt in het midden van Zwitserland en is één van de meest veelzijdige gebieden. Met als up-coming bestemming Andermatt is deze regio een zeer gewilde (vakantie)bestemming. Ideaal als investering, maar natuurlijk ook als (vakantie)woning. Ontdek de mogelijkheden en vraag een gesprek aan.

Contact met FIRST.

Wandelen, wintersport of ontspannen? Uri heeft het allemaal!  In de winter is de regio een prominent wintersportgebied, terwijl je hier in de lente en zomerperiode eindeloos kan wandelen. Maak kennis met onroerend goed of vastgoed in Uri en ontdek de mooiste panoramapunten en fiscale voordelen. Als specialist van luxe woningen in Zwitserland adviseren wij u graag en vertellen wij hier alles over.

Vastgoed Locarno

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed in Uri kopen

Al meer dan 15 jaar bemiddelt FIRST. bij de aan- en verkoop van woningen in Uri. Hierdoor kennen wij de (lokale) regelgevingen als geen ander, hebben wij de juiste partners voor een soepel verloop van het traject en nemen wij zorgen uit handen. Mede door een samenwerking tussen o.a. FIRST. en de Zwitserse overheid is de regelgeving m.b.t. de aankoop van een "tweede woning" voor niet-Zwitsers gewijzigd.

Naast het ondersteunen van investeerders bij de aan- en verkoop van onroerend goed in Uri zijn wij leidend partner bij de bouw van luxe resorts, hotels en diverse projecten. Meer weten of bent u geïnteresseerd in onze dienst? Neem direct contact met ons op.

Woningen en appartementen in Andermatt

In de afgelopen periode is flink geïnvesteerd in luxe appartementen en woningen in Andermatt. In ons aanbod vindt u woningen direct beschikbaar met oppervlaktes van 27 t/m 616 vierkantenmeter. Het betreft luxe appartementencomplexen gemaakt van hoogwaardige materialen inclusief interieur en luxe faciliteiten.\

Overzicht beschikbare (tweede) huizen

 • TurmFalke
 • Smartstudios Eisvogel
 • Gotthard Residence
 • Enzian
 • Arve appartementen
 • Alpenrose
 • Schneefalke
 • Oberalpreuss
 • The Chedi Penthouse Gems

Fiscaal gunstig investeren in Uri

Niet alleen is de regio populair onder vakantiegangers. Vastgoed in Uri is zeer gewild bij investeerders, vanwege de gunstige fiscaliteit. Met het juiste advies levert uw investering een vast en stabiel rendement op met (eventueel) inkomsten uit verhuur. Zo is de hypotheekrente van een tweede huis in Nederland niet aftrekbaar, maar is dit te salderen met het bezit binnen de fiscale kaders. In een adviesgesprek vertellen wij u hier graag alles over.

Voordelen van FIRST.

Een vakantiehuis of vastgoed in Uri kopen? Als specialist in Zwitsers vastgoed begeleiden en adviseren wij in het hele traject. Dit brengt diverse voordelen met zich mee, omdat u hiermee (kostbare) complicaties kunt voorkomen. Zo kunt u na aankoop geconfronteerd worden met de ene na de andere belasting, kan er geen vergunning zijn voor buitenlandse investeerders of blijkt de financiering niet te lukken.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Daarnaast biedt FIRST. een aantal andere voordelen, zoals:

 • Fiscaal advies en verhuur opties;
 • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
 • Het vastgoed in Uri op locatie bezichtigen;
 • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Vastgoed in Uri

Als niet Zwitser een woning in Uri kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Uri te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Uri?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Uri, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Uri verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Uri te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.