Wellness Residences Hubel in Leukerbad

Er doet zich op dit moment een unieke kans voor, want voor het eerst kunt u investeren in luxe woningen tegen een betaalbare prijs. Centraal gelegen in het pittoreske stadje vindt u hier de luxe Wellness Residences Hubel in Leukerbad. Er zijn diverse woningtypes beschikbaar met oppervlakten variërend van 21,5 tot 64 m2 vanaf CHF 182.000.

Contact met FIRST.

Leukerbad is populaire bestemming voor toeristen en investeerders uit de hele wereld. In alle jaargetijden biedt de regio volop toeristische mogelijkheden activiteiten, zoals wintersporten, wandelen en recreëren. Daarbij is het gebied wereldwijd bekend als één van de grootste kuuroorden van Zwitserland.


Bekijk het volledige: woningaanbod in Leukerbad


Wellness Residences Hubel in Leukerbad

Betaalbaar investeren? Wellness Residencess Hubel

Investeren in de Wellness Residences Hubel in Leukerbad? Als één van de vijf meest bezochte bestemmingen in kanton Wallis is dit een zeer gewild project. Er is namelijk veel vraag naar (luxe) vakantiewoningen in Leukerbad. Uiteraard voldoen onze woningen aan de hoge Zwitserse kwaliteitsnormen.

De appartementen zijn voorzien van luxe sanitaire voorzieningen, zoals een toilet, bad, inloopdouche, moderne keuken en een balkon met uitzicht op de bergen of het dal van Leukerbad. Daarbij komen de appartementen in Hubel Residences inclusief stijlvol interieur en vindt u in de tuin twee grote jacuzzi's en een chalet met sauna. 

Hubel Residence appartementen in Leukerbad

Wonen in Leukerbad

Leukerbad is gelegen in één van de populairste kantons van Zwitserland; Wallis. Het kanton staat bekend om ski- en wandelgebieden, kuuroorden en als belangrijkste wijnregio van Zwitserland. Kom ook genieten van de charmante en ontspannen sfeer! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De locatie is uitstekend bereikbaar per auto en is gelegen op minimale afstand van diverse luchthavens.

  • Sion op 40 minuten
  • Bern op 1,5 uur
  • Basel op 1,5 uur
  • Zürich op 2 uur

Hubel Leukerbad

Bijzonderheden: Residences Hubel Leukerbad

De Wellness Residences Hubel in Leukerbad bestaan uit 5 etages. Op elke etage is een algemene zitruimte ingericht inclusief TV. Als eigenaar van een woning is het tevens mogelijk om van de eetzaal, skiruimte en receptie gebruik te maken.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

FAQ: Vastgoed in Zwitserland

Kan ik als niet Zwitser een woning kopen?

In Zwitserland is het niet toegestaan om onroerend goed met woonbestemming te kopen als niet Zwitsers ingezetene. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden nl: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Kan ik een hypotheek krijgen op mijn woning?

Ja, er zijn diverse manieren van financieren dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken resp. in het grondboek worden ingeschreven.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik verhuren?

De woning mag verhuurd worden aan toeristen. Niet is het toegestaan te verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.