Wellness Residences Hubel in Leukerbad

Er doet zich op dit moment een unieke kans voor, want voor het eerst kunt u investeren in luxe woningen tegen een betaalbare prijs. Centraal gelegen in het pittoreske stadje vindt u hier de luxe Wellness Residences Hubel in Leukerbad. Er zijn diverse woningtypes beschikbaar met oppervlakten variërend van 21,5 tot 64 m2 vanaf CHF 182.000.

Contact met FIRST.

Leukerbad is populaire bestemming voor toeristen en investeerders uit de hele wereld. In alle jaargetijden biedt de regio volop toeristische mogelijkheden activiteiten, zoals wintersporten, wandelen en recreëren. Daarbij is het gebied wereldwijd bekend als één van de grootste kuuroorden van Zwitserland.


Bekijk het volledige: woningaanbod in Leukerbad


Wellness Residences Hubel in Leukerbad

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Betaalbaar investeren? Wellness Residencess Hubel

Investeren in de Wellness Residences Hubel in Leukerbad? Als één van de vijf meest bezochte bestemmingen in kanton Wallis is dit een zeer gewild project. Er is namelijk veel vraag naar (luxe) vakantiewoningen in Leukerbad. Uiteraard voldoen onze woningen aan de hoge Zwitserse kwaliteitsnormen.

De appartementen zijn voorzien van luxe sanitaire voorzieningen, zoals een toilet, bad, inloopdouche, moderne keuken en een balkon met uitzicht op de bergen of het dal van Leukerbad. Daarbij komen de appartementen in Hubel Residences inclusief stijlvol interieur en vindt u in de tuin twee grote jacuzzi's en een chalet met sauna. 

Hubel Residence appartementen in Leukerbad

Wonen in Leukerbad

Leukerbad is gelegen in één van de populairste kantons van Zwitserland; Wallis. Het kanton staat bekend om ski- en wandelgebieden, kuuroorden en als belangrijkste wijnregio van Zwitserland. Kom ook genieten van de charmante en ontspannen sfeer! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De locatie is uitstekend bereikbaar per auto en is gelegen op minimale afstand van diverse luchthavens.

  • Sion op 40 minuten
  • Bern op 1,5 uur
  • Basel op 1,5 uur
  • Zürich op 2 uur

Hubel Leukerbad

Bijzonderheden: Residences Hubel Leukerbad

De Wellness Residences Hubel in Leukerbad bestaan uit 5 etages. Op elke etage is een algemene zitruimte ingericht inclusief TV. Als eigenaar van een woning is het tevens mogelijk om van de eetzaal, skiruimte en receptie gebruik te maken.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een vakantiehuis of vastgoed in regio Leukerbad overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt voor de aankoop van een appartement in de Wellness Residences Hubel te Leukerbad.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van Wellness Residences Hubel op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Vastgoed in Zwitserland

Is een hypotheek mogelijk voor de Wellness Residences Hubel in Leukerbad?

Er zijn verschillende financieringsopties voor de Wellness Residences Hubel in Leukerbad. Zo verstrekt de bank doorgaans 60% van de aankoopprijs.

Waarom investeren in de Wellness Residences Hubel in Leukerbad?

Zwitserland is de veilige haven van Europa en kent een uitzonderlijk sterke valuta en economie. Daarbij profiteer je van een zeer hoge levenskwaliteit en is Leukerbad een gewilde vakantiebestemming.

Wat zijn de verhuur mogelijkheden?

Bij FIRST. zijn appartementen en huizen met verhuur mogelijkheden beschikbaar. In sommige gevallen zelfs in combinatie met hotelconcept.