Gotthard Residences in Andermatt

In het hart van Zwitserland tref je de Gotthard Residences in Andermatt. Deze luxe woningen beschikken over exlusieve faciliteiten als hotelservice, een sport- en welnesscentrum, een restaurant, bar en een compleet recreatieprogramma. Ook de conciërgedienst is 24 uur per dag beschikbaar voor bijvoorbeeld onderhoud, schoonmaak of andere diensten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

Contact met FIRST.

Als eigenaar van de Gotthard Residences in Andermatt beschik je over een luxe toevluchtsoord in de Zwitserse Alpen. Daarbij profiteert u van "eigenaarsadvies" in het restaurant, in het fitness- en wellnesscentrum, op de golfbaan en op de skipiste. Tevens geniet u een voorkeursbehandeling tijdens het reserveringsproces, bij uitnodigingen voor geselecteerde evenementen en nog veel meer.

Gotthard Residences in Andermatt

Gotthard Residences in Andermatt van FIRST.

In Andermatt tref je een unieke kans, namelijk de Gotthard Residences. Te midden van imposante bergwanden, kronkelende riviertjes, een wintersportgebeid en golfbaan kunt u investeren in luxe appartementen met exclusieve hotelservice. De woningen zijn inclusief interieur met een afwerking die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van materiaal en design. Met woonoppervlaktes van 57 tot 85 vierkante meter zijn er woningen beschikbaar voor verschillende doeleinden. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw situatie.

First bemiddelt reeds ruim 15 jaar bij de aan- en verkoop van luxe woningen in Zwitserland. Wij informeren en adviseren u graag op fiscaal, juridisch en notarieel gebied, zodat het proces soepel en zorgeloos verloopt. Zeker op financieel gebied zijn er diverse fiscale voordelen, waar u als eigenaar van een (tweede) huis in Zwitserland van kan profiteren. Denk aan verhuur of het salderen van de hypotheek in Zwitserland binnen de fiscale kaders.

Gotthard appartementen Andermatt

Overige bijzonderheden

De Gotthard appartementen in Andermatt zijn vrijgesteld van wettelijke beperkingen op de aan- en verkoop van onroerend goed door niet-Zwitsers (Lex Koller). Ook voor zakelijke investeerders zijn er mogelijkheden. Hier vertellen wij u graag alles over.


Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Vastgoed in Andermatt

Als niet Zwitser een woning in Andermatt kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Andermatt te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Andermatt?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Andermatt, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Andermatt verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Andermatt te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.