Gotthard Residences in Andermatt

In het hart van Zwitserland tref je de Gotthard Residences in Andermatt. Deze luxe woningen beschikken over exlusieve faciliteiten als hotelservice, een sport- en welnesscentrum, een restaurant, bar en een compleet recreatieprogramma. Ook de conciërgedienst is 24 uur per dag beschikbaar voor bijvoorbeeld onderhoud, schoonmaak of andere diensten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

Contact met FIRST.

Als eigenaar van de Gotthard Residences in Andermatt beschik je over een luxe toevluchtsoord in de Zwitserse Alpen. Daarbij profiteert u van "eigenaarsadvies" in het restaurant, in het fitness- en wellnesscentrum, op de golfbaan en op de skipiste. Tevens geniet u een voorkeursbehandeling tijdens het reserveringsproces, bij uitnodigingen voor geselecteerde evenementen en nog veel meer.

Gotthard Residences in Andermatt

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Gotthard Residences in Andermatt van FIRST.

In Andermatt tref je een unieke kans, namelijk de Gotthard Residences. Te midden van imposante bergwanden, kronkelende riviertjes, een wintersportgebeid en golfbaan kunt u investeren in luxe appartementen met exclusieve hotelservice. De woningen zijn inclusief interieur met een afwerking die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van materiaal en design. Met woonoppervlaktes van 57 tot 85 vierkante meter zijn er woningen beschikbaar voor verschillende doeleinden. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw situatie.

First bemiddelt reeds ruim 15 jaar bij de aan- en verkoop van luxe woningen in Zwitserland. Wij informeren en adviseren u graag op fiscaal, juridisch en notarieel gebied, zodat het proces soepel en zorgeloos verloopt. Zeker op financieel gebied zijn er diverse fiscale voordelen, waar u als eigenaar van een (tweede) huis in Zwitserland van kan profiteren. Denk aan verhuur of het salderen van de hypotheek in Zwitserland binnen de fiscale kaders.

Gotthard appartementen Andermatt

Overige bijzonderheden

De Gotthard appartementen in Andermatt zijn vrijgesteld van wettelijke beperkingen op de aan- en verkoop van onroerend goed door niet-Zwitsers (Lex Koller). Ook voor zakelijke investeerders zijn er mogelijkheden. Hier vertellen wij u graag alles over.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een appartement in de Gotthard Residences in Andermatt overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt bij de aankoop van vastgoed in Andermatt.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van Gotthard Residences op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Gotthard Residences, Andermatt

Wat zijn de hypotheek opties voor de Gotthard Residences in Andermatt?

Er zijn verschillende financieringsopties voor de woningen in Andermatt. Zo verstrekt de bank doorgaans 60% van de aankoopprijs.

Waarom een huis kopen in Andermatt?

Zwitserland is de veilige haven van Europa en kent een uitzonderlijk sterke valuta en economie. Daarbij profiteer je van een zeer hoge levenskwaliteit en is Andermatt een gewilde vakantiebestemming.

Wat zijn de verhuur mogelijkheden?

Bij FIRST. zijn appartementen en huizen met verhuur mogelijkheden beschikbaar.