TurmfalkeSuites in Andermatt

Investeren en opzoek naar een luxe (tweede) huis in Zwitserland? De TurmFalkeSuites in Andermatt zijn uniek en hebben een bevoorrechte positie. Zo staan de TurmFalkeSuites aan rivier de Reuss en beschikt u vanuit uw woning over een schitterend en onbelemmerd uitzicht op de Alpen. Het complex is voorzien van luxe faciliteiten, als een spa- en wellnessruimte, fitness faciliteiten en een hightech golf simulator.

Contact met FIRST.

FIRST. bemiddelt reeds ruim 15 bij de aan- en verkoop van luxe woningen in Zwitserland, waarbij Andermatt een prominente rol heeft. Benieuwd naar de TurmFalkeSuites in Andermatt? Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden en fiscale aantrekkelijkheid. Zo is een hypotheek in Zwitserland mogelijk, wanneer u 40% eigen middelen inbrengt. De overige 60% van de financiering is middels een hypotheek verkrijgbaar.

Luxe TurmFalkeSuites in Andermatt

TurmFalkeSuites in Andermatt van FIRST.

Een uniek project in Zwitserland zijn de TurmFalkeSuites in Andermatt. De woonoppervlakte van woningen varieert van 25 tot 114 vierkante meter. Hierbij is de luxe inrichting van het appartement inclusief. Uiteraard is een herontwerp mogelijk. Op verzoekt adviseert ons team op het gebied van kleur, touch en look.

Andermatt is het hele jaar door de perfecte locatie om tot rust te komen. Uiteraard is er ook ruimte voor activiteiten. Zo kan je in de zomermaanden fietsen, wandelen en rotsklimmen. Daarbij is er een complete Swiss Alp Golf Course met 18 holes geopend.

In de wintermaanden is Andermatt een waar winterparadijs, waarbij de golfbaan van Andermatt wordt omgetoverd tot een langlaufloipe. Ook het skigebied van Andermatt maakt dit een zeer aantrekkelijk gebied met ongeveer 30 pistes, 16 liften en 100 kilometer aan pistes.

TurmFalkeSuites in Andermatt

FIRST. in de media

Het project in Andermatt heeft veel aandacht gekregen. Zo zijn wij o.a. verschenen in TV-programma's, BusinessClass, Ondernemerslounge en Masters of LXRY. Ook zijn wij altijd groots aanwezig op de Second Home Beurs. Naast de TurmFalkeSuites bieden wij nog diverse andere woningen in Andermatt, zoals de The Chedi, Gotthard Residences, Arve en Eisvogel.

Naast aan- en verkoop bemiddeling zijn wij leidend partner bij de ontwikkeling van hotels en luxe (vakantie)resorts. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partij voor vastgoed(projecten) in Zwitserland. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.


Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

FAQ: Vastgoed in Andermatt

Als niet Zwitser een woning in Andermatt kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Andermatt te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Andermatt?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Andermatt, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Andermatt verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Andermatt te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.