TurmfalkeSuites in Andermatt

Investeren en opzoek naar een luxe (tweede) huis in Zwitserland? De TurmFalkeSuites in Andermatt zijn uniek en hebben een bevoorrechte positie. Zo staan de TurmFalkeSuites aan rivier de Reuss en beschikt u vanuit uw woning over een schitterend en onbelemmerd uitzicht op de Alpen. Het complex is voorzien van luxe faciliteiten, als een spa- en wellnessruimte, fitness faciliteiten en een hightech golf simulator.

Contact met FIRST.

FIRST. bemiddelt reeds ruim 15 bij de aan- en verkoop van luxe woningen in Zwitserland, waarbij Andermatt een prominente rol heeft. Benieuwd naar de TurmFalkeSuites in Andermatt? Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden en fiscale aantrekkelijkheid. Zo is een hypotheek in Zwitserland mogelijk, wanneer u 40% eigen middelen inbrengt. De overige 60% van de financiering is middels een hypotheek verkrijgbaar.

Luxe TurmFalkeSuites in Andermatt

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

TurmFalkeSuites in Andermatt van FIRST.

Een uniek project in Zwitserland zijn de TurmFalkeSuites in Andermatt. De woonoppervlakte van woningen varieert van 25 tot 114 vierkante meter. Hierbij is de luxe inrichting van het appartement inclusief. Uiteraard is een herontwerp mogelijk. Op verzoekt adviseert ons team op het gebied van kleur, touch en look.

Andermatt is het hele jaar door de perfecte locatie om tot rust te komen. Uiteraard is er ook ruimte voor activiteiten. Zo kan je in de zomermaanden fietsen, wandelen en rotsklimmen. Daarbij is er een complete Swiss Alp Golf Course met 18 holes geopend.

In de wintermaanden is Andermatt een waar winterparadijs, waarbij de golfbaan van Andermatt wordt omgetoverd tot een langlaufloipe. Ook het skigebied van Andermatt maakt dit een zeer aantrekkelijk gebied met ongeveer 30 pistes, 16 liften en 100 kilometer aan pistes.

TurmFalkeSuites in Andermatt

FIRST. in de media

Het project in Andermatt heeft veel aandacht gekregen. Zo zijn wij o.a. verschenen in TV-programma's, BusinessClass, Ondernemerslounge en Masters of LXRY. Ook zijn wij altijd groots aanwezig op de Second Home Beurs. Naast de TurmFalkeSuites bieden wij nog diverse andere woningen in Andermatt, zoals de The Chedi, Gotthard Residences, Arve en Eisvogel.

Naast aan- en verkoop bemiddeling zijn wij leidend partner bij de ontwikkeling van hotels en luxe (vakantie)resorts. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partij voor vastgoed(projecten) in Zwitserland. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een appartement in de TurmfalkeSuites te Andermatt overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt voor de aankoop van vastgoed in Andermatt.

Naast de rol die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van beschikbare appartementen in de TurmfalkeSuites op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Turmfalksuites Andermatt

Zijn er nog Turmfalksuites beschikbaar?

Ja, er zijn momenteel nog Turmfalksuites beschikbaar. In een informatiegesprek bespreken we de mogelijkheden, fiscale voordelen en opties.

Hypotheek voor onroerend goed in Andermatt?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Andermatt, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Mag ik vastgoed in Andermatt verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Andermatt te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.